Restauranten

Midt i fredet skov ved siden af Mindeparken i Aarhus ligger Restaurant Frederikshøj. Stedet har en skøn beliggenhed nær skoven samt en fantastisk udsigt til vandet.

Denne udsøgte placering passer til en hver form for arrangement, om det gælder firmafest, konference, bryllup, fødselsdag, konfirmation, parmiddag m.m.

Restaurant Frederikshøj kan tilbyde en række lokaler til dit arrangement.

Gourmet-Restaurant

Restaurant Frederikshøj rummer et legesygt gourmet køkken på højt niveau. Et køkken, hvor Wassim forener usnobbet madglæde, kreativitet og årstidens absolut bedste råvarer. I gourmet-restauranten er der plads til 40 spisende gæster.

Designmæssigt er formsprog og indretning præget af moderne skandinavisk minimalisme. Enkelt, varmt, funktionelt og komfortabelt.

Restauranten er åben fra onsdag til lørdag fra kl. 18.00 til kl. 24.00. Selskaber modtages efter aftale alle ugens dage. Restauranten er røgfri.

Skovsalen

Skovsalen er vores største lokale med direkte udsigt til Thors skov. Her er plads til selskaber med op til 80 personer placeret ved runde borde.

Skovsalen kan udvides til 120 personer ved at slå de store foldepartier op til restauranten. Lokalet er indrettet i skandinavisk stil med kontraster som hvide duge og designerstole i sort læder. Et lyst egetræsgulv giver rummet en behagelig varme sammen med pejsens flammer.

Verandaen

Verandaen var Frederikshøjs gamle terrasse, der senere er blevet ”overdækket”. Lokalets dobbelthøje glasfacade byder udsigten til Aarhus bugten indenfor.

Loungen

Et nyt glasparti i hovedbygningen ud mod Oddervej udgør hovedindgangen til Restaurant Frederikshøj. Herfra kommer man ind i den tidligere krostue, der nu er ombygget til Restaurant Frederikshøjs lounge.

Efter middagen er der mulighed for at nyde kaffe & avec i vores nyistandsatte lounge.

Mødefaciliteter

Restaurant Frederikshøj er nok mere kendt for vores mad end for vores møde- og konferencefaciliteter. Ikke desto mindre huser vi i dag en del møder/konferencer om året.

Kombinationen af god forplejning, professionel betjening og nye smukke lokaler er populær. Vore lokaler kan indrettes, så de danner den ideelle ramme om møder fra 10 til 60 deltagere.

I forbindelse med mødet stiller vi gerne flipover, whiteboard & internetforbindelse til rådighed uden beregning. Andet udstyr kan lejes eller medbringes.

Kontakt

Restaurant Frederikshøj

Oddervej 19-21
DK-8000 Aarhus C

Phone: +45 8614 2280
Email: info@frederikshoj.com

Åbningstider:

Onsdag: kl. 18.00 – 24.00

Torsdag: kl. 18.00 – 24.00

Fredag: kl. 18.00 – 24.00

Lørdag: kl. 18.00 – 24.00

 

Bordreservation

Vores persondatapolitik